Gjykata Themelore Gjilan

Seancat e radhës

Koha Rasti Nr. i Sallës Gjykatësi/ja Statusi
08:15 PKR.93/19 202 Agim Ademi Ri-Caktuar
09:00 PKR.nr.152/2019 216 Sahit Boroci Caktuar
09:00 P.nr. 1118/18 207 Rilind Sermaxhaj Caktuar
10:30 PKR.nr.192/2019 216 Sahit Boroci Caktuar
13:00 PM.nr.130/2019 dhe PM.nr.135/2019 216 Sahit Boroci Caktuar
13:15 p.nr.20-19 207 Rilind Sermaxhaj Caktuar
13:45 P.nr. 604-19 207 Rilind Sermaxhaj Caktuar

NO Sessions!

NO Sessions!

NO Sessions!

ORARI I PLOTË

Për të shikuar kalendarin mujor të të gjitha seancave dhe për të kërkuar seancën e caktuar ju lutem klikoni të gjitha oraret

Të gjitha oraret

Gjykata Themelore Gjilan
Aktgjykimet nga Gjykata Themelore Gjilan
Degët e Gjykatës Themelore Gjilan
Aktgjykimet nga degët e Gjykatës Themelore Gjilan
Të gjitha Aktgjykimet
 
Të gjitha Aktgjykimet e Gjykatës Themelore Gjilan dhe degët e saj
Shërbime online
Përdorni format më poshtë për të adresuar çështjen tuaj, duke përfshier përvojen tuaj pozitive ose negative lidhur me shërbimet ne gjykatë, apo plotësoni formën për kërkim të çertifikatës
Kërkesa për Lëshimin e Çeritifikatave
Plotësoni kërkesën online
Vlerësimi i shërbimeve në Gjykatë
Vlerësoni përvojën tuaj dhe shërbimet në gjykatë
Ankesat për shërbimet në Gjykatë
Paraqiteni ankesën tuaj